Bereidingswijze
-Dep de knackworsten droog met keukenpapier.
-Rol het vel bladerdeeg uit en snijd er met een scherp mesje dunne repen van (+- 0,5 cm).
-Wikkel de reepjes om de knackworstel totdat ze ingepakt zijn maar voorzie een opening voor de oogjes.
-Bestrijk de mummieworstjes met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak ze gedurende 25 à 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
-Laat de worstjes een klein beetje afkoelen en teken dan met mosterd twee oogjes.
Serveer de mummieworstjes met ketchup als bloederige saus!
-Rol het vel bladerdeeg uit en snijd er met een scherp mesje dunne repen van (+- 0,5 cm).
-Wikkel de reepjes om de knackworstel totdat ze ingepakt zijn maar voorzie een opening voor de oogjes.
-Bestrijk de mummieworstjes met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak ze gedurende 25 à 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
-Laat de worstjes een klein beetje afkoelen en teken dan met mosterd twee oogjes.
Serveer de mummieworstjes met ketchup als bloederige saus!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Halloween mummie - knackworsten
Ingrediënten
15 knackworsten
1 vel bladerdeeg
1 ei
1 el mosterd
ketchup
1 vel bladerdeeg
1 ei
1 el mosterd
ketchup
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1456473
Homepage ID
1090993
Teller
67
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid