Bereidingswijze
-Was de paprika's. Snij het hoedje van de paprika's. Verwijder de zaadlijsten.
-Snij er een gezichtje uit.
-Meng het gehakt met ei, paneermeel en kruid met peper en zout. Tip: voeg kruiden naar smaak toe bv. komijn, paprika, cayenne, oregano, ...
-Vul de paprika's.
- Plaats het deksel terug op de paprika's.
-Plaats in een ovenschaal met een scheutje olijfolie. Tip: wie wil, kan nu ook wat tomatensaus toevoegen in de schotel.
-Bak 30 minuten op 200°C in een voorverwarmde oven.
-Haal uit en serveer met gekookte rijst en eventueel tomatensaus.
-Snij er een gezichtje uit.
-Meng het gehakt met ei, paneermeel en kruid met peper en zout. Tip: voeg kruiden naar smaak toe bv. komijn, paprika, cayenne, oregano, ...
-Vul de paprika's.
- Plaats het deksel terug op de paprika's.
-Plaats in een ovenschaal met een scheutje olijfolie. Tip: wie wil, kan nu ook wat tomatensaus toevoegen in de schotel.
-Bak 30 minuten op 200°C in een voorverwarmde oven.
-Haal uit en serveer met gekookte rijst en eventueel tomatensaus.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met rijst en tomatensaus.
Ingrediënten
500 g gemengd gehakt
ei
paneermeel
olijfolie
4 gele of oranje paprika's
peper
zout
rijst
tomatensaus
evt. tijm, oregano, paprikapoeder, cayennepeper
ei
paneermeel
olijfolie
4 gele of oranje paprika's
peper
zout
rijst
tomatensaus
evt. tijm, oregano, paprikapoeder, cayennepeper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1454555
Homepage ID
1090993
Teller
113
Bron
chef = Jordy Geuens - VTM
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid