Bereidingswijze
Maak alle groenten schoon en snijd klein.
Breng alle groenten met de bouillontabletten, kruiden en het water aan de kook.
Laat alles op zacht vuur een half uur tot drie kwartier doorkoken.
Pureer de soep met een staafmixer of blender.
Breng alle groenten met de bouillontabletten, kruiden en het water aan de kook.
Laat alles op zacht vuur een half uur tot drie kwartier doorkoken.
Pureer de soep met een staafmixer of blender.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Toevallig had ik alle ingrediƫnten in huis.
Ingrediƫnten
-1 (biologische) pompoen
-2 courgettes
-2 rode puntpaprika's
-2 uien
-1 - 1 1/2 liter kraanwater
-2 groentebouillontabletten
-Marrakech kruiden naar smaak
-Gedroogde tijm naar smaak
-2 courgettes
-2 rode puntpaprika's
-2 uien
-1 - 1 1/2 liter kraanwater
-2 groentebouillontabletten
-Marrakech kruiden naar smaak
-Gedroogde tijm naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote (soep) pan.
-Staafmixer of blender.
-Staafmixer of blender.
Leuke tips
Lekker met afgebakken broodjes met kruidenkaas, pesto of humus. Of met zelfgebakken pompoenpittenbrood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1447003
Homepage ID
2388501
Teller
19
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid