Bereidingswijze
Doe de ingrediënten voor het brood in de broodbakmachine.
Zet de machine aan op een programma voor zoet brood.
Ondertussen:
Week de rozijnen.
Laat ze goed uitlekken.
Voeg de andere ingrediënten voor de vulling toe.
Voeg deze ingrediënten toe aks de piep van de broodbakmachine is gegaan.
De broodbakmachine doet de rest.
Mmm, smullen maar!
Zet de machine aan op een programma voor zoet brood.
Ondertussen:
Week de rozijnen.
Laat ze goed uitlekken.
Voeg de andere ingrediënten voor de vulling toe.
Voeg deze ingrediënten toe aks de piep van de broodbakmachine is gegaan.
De broodbakmachine doet de rest.
Mmm, smullen maar!
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk gevuld krentenbrood.
Ingrediënten
450 gram tarwebloem
1 zakje gist
50 gram basterdsuiker
2 zakjes vanillesuiker
1 ei
150 ml (soja) melk
Voor de vulling
150 gram granberrys
150 gram rozijnen
100 gram gemengde gehakte noten ( pecan, walnoot, amandelschaafsel)
1 bakje sukade
2 eetlepels kaneelsuiker
1 zakje gist
50 gram basterdsuiker
2 zakjes vanillesuiker
1 ei
150 ml (soja) melk
Voor de vulling
150 gram granberrys
150 gram rozijnen
100 gram gemengde gehakte noten ( pecan, walnoot, amandelschaafsel)
1 bakje sukade
2 eetlepels kaneelsuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Broodbakmachine
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1436501
Homepage ID
2417675
Teller
3353
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid