Bereidingswijze
Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water en pureer.
Voeg vervolgens de gehakte salie en gehakte olijven toe.
Voeg de eidooiers, de bloem en het zuiveringszout toe aan de puree en roer goed om.
Zorg ervoor dat de aardappelen niet volledig afkoelen.
Kruid met peper en zout.
Lepel de geklopte eiwitten erdoor om het mengsel luchtig te maken.
Doe het mengsel in een spuitzak en vul de cupcakes voor 2/3.
Bak ze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
Voeg vervolgens de gehakte salie en gehakte olijven toe.
Voeg de eidooiers, de bloem en het zuiveringszout toe aan de puree en roer goed om.
Zorg ervoor dat de aardappelen niet volledig afkoelen.
Kruid met peper en zout.
Lepel de geklopte eiwitten erdoor om het mengsel luchtig te maken.
Doe het mengsel in een spuitzak en vul de cupcakes voor 2/3.
Bak ze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bangelijke haloween amuse
Ingrediënten
1 kg bloemige aardappelen, 8 stuks (hangt van de grootte af)
2 eieren
100 g zwarte olijven
2 el salie
2 el bloem
peper en zout
1 tl zuiveringszout
2 eieren
100 g zwarte olijven
2 el salie
2 el bloem
peper en zout
1 tl zuiveringszout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1436205
Homepage ID
1090993
Teller
21
Bron
van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid