Bereidingswijze
bloemkool beetgaar koken in roosjesui en tomaten knofkook instukjestoevoegen choriso krenten chilipoeder bloemkool roosjesdoor elkaar bakken
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
bloemkool choriso 350gram 1onskrenten2 tomaten igrooteui 2tenenknoflookchile 1thee lepel
Hulpmiddelen & keukengerei
koookpan koekenpan shoriso 350gr 2 tomaten 1onskrenten 1ui chilie poeder knoflook 2tenen
Leuke tips
met aardappelen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1370662
Homepage ID
1409191
Smaak
A
Teller
654
Bron
kyt floyt
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
krenten weken uisnipperen tomaten kleinsnijden choriso in plakjessnijden
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid