Bereidingswijze
Doe de kruiden en plakjes citroen in de buikholte van de vis en omwikkel de forellen strak met het spek. Rooster ze in ongeveer 10 minuten op de barbecue (of in de koekenpan) gaar. Doordat de vis met spek omwikkeld is, blijft hij niet aan het rooster of de pan plakken en valt de vis als hij gaar is niet uit elkaar.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* takjes verse kruiden, bijvoorbeeld tijm, rozemarijn en/of marjolein
* 1 citroen, in plakjes
* 4 forellen
* 200 g plakjes mager gerookt spek
* 1 citroen, in plakjes
* 4 forellen
* 200 g plakjes mager gerookt spek
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1367637
Homepage ID
1425572
Smaak
A
Teller
1056
Bron
outdoor cooking
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid