Bereidingswijze
Verhit ondertussen 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan of wok. Voeg het macaronipakket toe en roerbak ca 3 minuten. Voeg de hamreepjes toe en bak ca 1 minuut mee. Voeg de pastasaus toe en warm nog 1 minuut door. Leg op ieder bord een lasagnevel. Verdeel de groentesaus over het midden van ieder vel. Verkruimel de gorgonzola over de saus en bestrooi met de walnoten. Bedek met een ander lasagnevel en besprenkel met chiliolie. Garneer met een blaadje basilicum en serveer direct.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een verassend en gezond gerecht dat je heel mooi kunt serveren.
Ingrediƫnten
1 Macaroni groentepakket
Olijfolie
4 eetlepels gepelde walnoten
150 gram achterham
8 lasagnevellen
zout
1 pot Bertolli pastasaus basilicum
80 gr gorgonzola
Enkele blaadjes verse basilicum
Olijfolie
4 eetlepels gepelde walnoten
150 gram achterham
8 lasagnevellen
zout
1 pot Bertolli pastasaus basilicum
80 gr gorgonzola
Enkele blaadjes verse basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookbak, wokpan
Leuke tips
Lekker met een frisse rucolasalade
In plaats van gorgonzola kun je ook Parmezaanse kaas gebruiken.
In plaats van gorgonzola kun je ook Parmezaanse kaas gebruiken.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1367061
Homepage ID
1413805
Smaak
H
Teller
1802
Bron
Life and cooking
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak het pepertje uit het macaronipakket schoon en snijd de helft in dunne ringetjes. Meng de ringentjes door 4 eetlepels olijfolie. Hak de walnoten grof en snijd de achterham in reepjes. Kook de lasangevellen beetgaar in water met zout.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid