Bereidingswijze
Bak in het braadvet de uien en voeg als deze bruin worden de karbonade stukjes toe. Roerbak dit een paar minuten. Voeg de tomatenpuree toe en naar smaak de Ketjap manis, Worchester en zout en peper.
Voeg water toe en maak het tot een saus. Laat de saus even pruttelen.
Kook de macaroni gaar. Verdeel de saus over de macaroni. Bestrooi met geraspte kaas.
Voeg water toe en maak het tot een saus. Laat de saus even pruttelen.
Kook de macaroni gaar. Verdeel de saus over de macaroni. Bestrooi met geraspte kaas.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Macaroni van vroeger.
Ingrediƫnten
+-400 gram macaroni
4 karbonades
4 grote uien
Knoflook
Peper
Zout
Groot blik tomatenpuree
Ketjap manis
Worchestersaus
Geraspte kaas
Olie
Water
4 karbonades
4 grote uien
Knoflook
Peper
Zout
Groot blik tomatenpuree
Ketjap manis
Worchestersaus
Geraspte kaas
Olie
Water
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpan, bakpan, snijplank.
Leuke tips
Lekker met een salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1367059
Homepage ID
1413805
Smaak
H
Teller
2652
Bron
Oma`s keuken
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wrijf de karbonades in met de uitgeperste knoflook, zout en peper. Bak de karbonades rondom bruin in olie( nog niet gaar!) Haal de karbonades uit de pan en snijd deze in kleine stukjes. Snijd de uien in ringen.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid