Bereidingswijze
Springvorm in vetten, het deeg met een opstaand randtje er in draperen. de vulling toevoegen. de over gebleven boter nog over de vulling verspreiden als laaste de bruine suiker er over strooien.
In de oven tot dat het bladerdeeg goed gebakken is 30 - 45 minuten
In de oven tot dat het bladerdeeg goed gebakken is 30 - 45 minuten
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijke Bananentaart, met een bodem van (hartige) Bladerdeeg ( Koopmans )
Ingrediƫnten
5 plakjes bladerdeeg, 1 kg bananen, 50 gram basterdsuiker, 3 eetlepels citroensap, 200 ml slagroom, 20 gram boter 2 eetlepel bruinesuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
springvorm, schaal om te mengen
Leuke tips
Warm op eten met Slagroom, koud ook lekker
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1367053
Homepage ID
857735
Smaak
Z
Teller
6732
Bron
w.w.w.w.a ( w.w.w Waar Anders ) en natuurlijk van mezelf
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bladerdeeg ontdooien, in de schaal de bananen pletten en de suiker en citroen en slagroom toevoegen en alles goed mengen.
oven op 200 graden
oven op 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid