Bereidingswijze
Doe de olie in de wok pan en bak de knoflook. Doe beetje bij beetje de verse spinazie in de wok pan. Laat dit +-5 minuten slinken. Als alle spinazie gewokt is het gas uit doen en de geitenkaas en de pijnboompitten over de spinazie verdelen.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens een andere kant van spinazie!
Ingrediƫnten
+- 500 gram verse spinazie
1/2 geitenkaas
Pijnboompitten
Olie
1 teen Knoflook
1/2 geitenkaas
Pijnboompitten
Olie
1 teen Knoflook
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok pan, snijplank
Leuke tips
Lekker met tagliatelle en kip
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1366610
Homepage ID
1413805
Smaak
R
Teller
16766
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd een teentje knoflook klein. Verkruimel de geitenkaas.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid