Bereidingswijze
kook de spagetti 10 tot 12 min.
giet af
meng de pasta met de olie,rode tapenade, knoflook en de geraspte kaas
houd op een laag pitje warm
bak de tonijn per kant 1 min.
giet af
meng de pasta met de olie,rode tapenade, knoflook en de geraspte kaas
houd op een laag pitje warm
bak de tonijn per kant 1 min.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verrukkelig! Licht verteerbaar.
Ingrediƫnten
2 ons verse tonijnfilet
neutrale olie
fish kruiden
groene pesto
1 schijfje citroen
spagetti voor 2 personen
1 teentje knoflook
50 gr. rode tapenade
geraspte kaas
neutrale olie
fish kruiden
groene pesto
1 schijfje citroen
spagetti voor 2 personen
1 teentje knoflook
50 gr. rode tapenade
geraspte kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
anti-aanbakpan, kookpan
Leuke tips
Dien de tonijn op met de groene pesto ernaast,geef er een 1/2 schijfje citroen bij per persoon en zet ook de fishkruiden op tafel
Daarnaast de spagetti!
Heerlijk hierbij is een frisse sla met oa .noten en avocado
Daarnaast de spagetti!
Heerlijk hierbij is een frisse sla met oa .noten en avocado
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1366450
Homepage ID
1420483
Smaak
A
Teller
542
Bron
fantasie van mijzelf
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
deb de tonijn droog met keukenpapier en wrijf in met de olie
rasp of snijd het teentje knoflook
kook het water voor de spagetti en leg de pasta klaar
rasp of snijd het teentje knoflook
kook het water voor de spagetti en leg de pasta klaar
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid