Bereidingswijze
Zie boven
maar bind de soep op het laatste moment
maar bind de soep op het laatste moment
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
75 gr.hazelnoten, fijngehakt
20 gr. boter
1 fijngesnipperd uitje
1 ons ham , gesneden in kleine plakjes
1 l. kippenbouillon, van blokjes
3 eetl. droge sherry
peper en zeezout uit de molen
1 kuipje smeerkaas, naturel
1 theel. grove mosterd
300 gr. asperges
allesbinder
20 gr. boter
1 fijngesnipperd uitje
1 ons ham , gesneden in kleine plakjes
1 l. kippenbouillon, van blokjes
3 eetl. droge sherry
peper en zeezout uit de molen
1 kuipje smeerkaas, naturel
1 theel. grove mosterd
300 gr. asperges
allesbinder
Hulpmiddelen & keukengerei
Soeppan, koekenpan, mes
Leuke tips
In ruime kommen en als garnering verse peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1366223
Homepage ID
1420483
Smaak
R
Teller
996
Bron
Soep ,en veel van mijzelf
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bak de noten goudbruin
fruit de uien tot ze glazig zijn
breng de bouillon aan de kook
voeg bovengenoemde ingrediƫnten toe
fruit de uien tot ze glazig zijn
breng de bouillon aan de kook
voeg bovengenoemde ingrediƫnten toe
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid