Aardbeien met zoete roomkaas in schelp

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/30/2009 - 21:58
Bereidingswijze
Aardbeien wassen, droogdeppen en kroontjes verwijderen. Grote exemplaren halveren. In kom , 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel citroenrasp en aardbeien door elkaar scheppen. Roomkaas met suiker, rest van citroensap en -rasp fijnprakken. Slagroom erdoor mengen en met mixer roomkaasmengsel stijfkloppen. Deegschelpen vullen met roomkaasmengsel. Aardbeien hoog over vulling verdelen. Beetje marinadevocht van aardbeien erover sprenkelen.
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
200 g aardbeien

2 eetlepels citroensap

2 theelepels citroenrasp (potje)

1 pakje verse roomkaas (100 g)

25 g suiker

1 bekertje slagroom (125 ml)

4 bladerdeegschelpen

poedersuiker uit strooibus
Leuke tips
Bestrooien met poedersuiker.
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1365225
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
588
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid