Bereidingswijze
Aardbeien wassen, droogdeppen en kroontjes verwijderen. Grote exemplaren halveren. In kom , 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel citroenrasp en aardbeien door elkaar scheppen. Roomkaas met suiker, rest van citroensap en -rasp fijnprakken. Slagroom erdoor mengen en met mixer roomkaasmengsel stijfkloppen. Deegschelpen vullen met roomkaasmengsel. Aardbeien hoog over vulling verdelen. Beetje marinadevocht van aardbeien erover sprenkelen.
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
200 g aardbeien
2 eetlepels citroensap
2 theelepels citroenrasp (potje)
1 pakje verse roomkaas (100 g)
25 g suiker
1 bekertje slagroom (125 ml)
4 bladerdeegschelpen
poedersuiker uit strooibus
2 eetlepels citroensap
2 theelepels citroenrasp (potje)
1 pakje verse roomkaas (100 g)
25 g suiker
1 bekertje slagroom (125 ml)
4 bladerdeegschelpen
poedersuiker uit strooibus
Leuke tips
Bestrooien met poedersuiker.
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1365225
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
588
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid