campingvis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 06/20/2009 - 17:55
Bereidingswijze
Meng de partjes fruit met de rode peper en de munt. Meng het vrijgekomen fruitsap met de olijfolie en de suiker tot een dressing (eventueel snufje zout toevoegen). Schep het fruit door de dressing.
Verhit de grillpan. Smeer de zeebaars in met olie en breng het op smaak met zout. Gril de vis aan beide kanten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 rode grapefruits, 2 sinaasappels, blaadjes munt, stukje rode peper, 3 eetl olijfolie, 1/2 eetl suiker, 4 zeebaarsfilets, zeezout
Hulpmiddelen & keukengerei
grill of BBQ
Leuke tips
Schep de fruitsalade op 4 borden, leg de vis ernaast en strooi een beetje zeezout over de vis. Druppel de dressing erom heen.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
D
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1364898
Homepage ID
931378
Smaak
A
Teller
776
Bron
Toyota Zomer
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil het fruit. Snij het vruchtvlees in partjes (tussen de vliesjes) en vang het sap op.
Hak het stukje rode peper fijn, snij de blaadjes munt in ragfijne reepjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
riethaasnoot
Gelegenheid