Bereidingswijze
Zalm met peper en weinig zout bestrooien en insmeren met de olie. Zalm en katenspek in stukken snijden en om en om op een stokje prikken en dan op de BBQ ongeveer 10 minuten. De combinatie van zalm en katenspek is verrassend.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze spiesjes vallen bij mijn BBQ visliefhebbers altijd in de smaak.
Ingrediënten
2 moten verse zalm 1 plak katenspek van 1 ons saté stokjesolijfolie of knoflookolie, peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
satéstokjes en BBQ
Leuke tips
Glaasje witte wijn. Voor meerdere personen dan het recept verdubbelen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1363273
Homepage ID
839444
Smaak
N
Teller
1451
Bron
Micky
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
stokjes 1 uur in het water leggen.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid