Oosterse bouillon met wortel en rosbief

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/07/2009 - 18:46
Bereidingswijze
Giet de bouillon via een zeef in een pan en verdun hem met water.
Schil de gember, snij doormidden en doe samen met de wortelsliertjes in de bouillon.
Laat het geheel aan de kook komen.
Snij intussen de rosbief in reepjes,
de bosui in ringetjes en verwijder de takjes van de koriander.
Verdeel de rosbief en bosui over 4 kleine soepkommen.
Breng de bouillon op smaak met peper en zout,
verwijder de gember en giet de hete bouillon in de kommen. Strooi de koriander erover.
Afbeelding
Oosterse bouillon met wortel en rosbief
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Haal de lente in huis.
Ingrediƫnten
1 pot runderbouillon * 6 plakjes rosbief * 20 gram wortelrauwkost * 2 bosuitjes * 2 cm verse gember * paar takjes koriander * peper * zout.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1362061
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
1410
Bron
[b]C1000 [/b]
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
brando70
Gelegenheid