RIVIERKREEFTJES EN GRIJZE GARNALEN MET PASTA EN ROOMSAU

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/05/2009 - 17:27
Bereidingswijze
PASTA KOKEN MET IN STUKJES GESNEDEN PAPRIKA.DE ROOM,MELK EN BUOILLONBLOKJE SAMEN KOKEN EN DIKKEN NAAR WENS.KAN BIJGEKRUID WORDEN MET VISKRUIDEN.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
500GR PASTA
250ML ROOM
125ML MELK
200GR RIVIERKREEFTJES
200GR GRIJZE GARNALEN
1 GELE PAPRIKA
1 VISBOUILLON
PETERSELIE
VISKRUIDEN
BINDMIDDEL
Leuke tips
SERVEER DE PASTA IN EEN CIRKEL MET MIDDENIN DE SAUS EN DAARBOVENOP WET RIVIERKREEFT EN GRIJZE GARNALEN.VOOR DECORATIE;PETERSELIE.
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1360274
Homepage ID
1421339
Smaak
A
Teller
2518
Bron
EXPERIMENTEREN
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
PAPRIKA IN KLEINE BLOKJES SNIJDEN.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
gcn
Gelegenheid