Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 flinke grote aardappelen
een stuk roomboter
fijn zeezout
wat peper
maak de aardappelen goed schoon ,onder de kraan met een borstel , dep ze droog ,prik er een paar keer in met een vork,
wrijf de aardappelen in met een beetje boter,bestrooi ze met wat zeezout en wat peper.
leg de aardappelen in een schaal of op de bakplaat en zet ze in de oven, en bak de aardappelen ca. 60 min. in de oven , prik erin en kijk of ze gaar zijn ,
haal de aardappelen uit de oven, de buitenkant is nu lekker knapperig en de binnenkant kruimig en zacht,
lekker met kruidenboter ,bij een salade en of groenten en biefstuk
een stuk roomboter
fijn zeezout
wat peper
maak de aardappelen goed schoon ,onder de kraan met een borstel , dep ze droog ,prik er een paar keer in met een vork,
wrijf de aardappelen in met een beetje boter,bestrooi ze met wat zeezout en wat peper.
leg de aardappelen in een schaal of op de bakplaat en zet ze in de oven, en bak de aardappelen ca. 60 min. in de oven , prik erin en kijk of ze gaar zijn ,
haal de aardappelen uit de oven, de buitenkant is nu lekker knapperig en de binnenkant kruimig en zacht,
lekker met kruidenboter ,bij een salade en of groenten en biefstuk
Hulpmiddelen & keukengerei
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1359020
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
15084
Bron
eigen idee
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid