Bereidingswijze
Halveer de eieren in de lengte en wip de dooiers eruit. Laat de tonijn uitlekken en pureer deze samen met de dooiers en de boter in de keukenmachine. Schep de tonijnpuree in een spuitzak met gladde spuitmond en vul er de eieren mee. Halveer de olijven en ontpit ze. Leg ze op de eieren.
Meng meng de mayonaise, peterselie, dragon en kervel. Schep deze kruidenmayonaise in een spuitzak met een kartelspuitmond. Spuit op de 4 bordjes 2 nestjes kruidenmayonaise. Zet er de eiern in.
Meng meng de mayonaise, peterselie, dragon en kervel. Schep deze kruidenmayonaise in een spuitzak met een kartelspuitmond. Spuit op de 4 bordjes 2 nestjes kruidenmayonaise. Zet er de eiern in.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gehalveerde eieren gevuld met tonijnpuree
Ingrediƫnten
4 eieren
125 gr. tonijn uit blik
25 gr. boter
4 zwarte olijven
175 gr. mayonaise
1/2 eetl. fijngehakte peterselie
1/2 eetl. fijngehakte dragon
1/2 eetl. fijngehakte kervel
4 kleine slabladeren
125 gr. tonijn uit blik
25 gr. boter
4 zwarte olijven
175 gr. mayonaise
1/2 eetl. fijngehakte peterselie
1/2 eetl. fijngehakte dragon
1/2 eetl. fijngehakte kervel
4 kleine slabladeren
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine
Spuitzak met gladde en kartel spuitmond
Spuitzak met gladde en kartel spuitmond
Leuke tips
Garneer met de slablaadjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
128
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
2518
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de eieren hard.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht