Bereidingswijze
Lamscoteletten door bloem wentelen, peper en zout erop en lekker bruinbakken in de olie met boter. ca 10 minuutjes. Hierover nu een scheut Marsala. Nog enkele minuten laten garen. Vlees uit de pan even in alu-folie warmhouden. In de saus enkele minuten de amandelen meebakken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een Italiaans recept
Ingrediƫnten
* 2 grote lamscoteletten van ca 150 gram
* wat bloem
* peper en zout van de molen
* olijfolie en klontje boter of Becel om te bakken
* scheut Marsala (zoete Italiaanse wijn 15%)
* handvol geroosterde amandelen, gekneusd
* wat bloem
* peper en zout van de molen
* olijfolie en klontje boter of Becel om te bakken
* scheut Marsala (zoete Italiaanse wijn 15%)
* handvol geroosterde amandelen, gekneusd
Leuke tips
Vlees op bord, saus met amandelen eroverheen draperen. Lekker met puree en bijvoorbeeld spruitjes of verse spercieboontjes.
Smakelijk!
Smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124708
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1543
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht