Uienschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 14:00
Bereidingswijze
Pel de uien en snij er van onderen een dun plakje af..leg de uien 10 minuten in zachtjes kokend water met zout..neem de uien uit de pan en hol ze voorzichtig uit..wat uit de uien komt heel fijn snijden
maak het gehakt aan met de gekookte rijst..de fijngehakte ui,een losgeklopt ei,paprikapoeder,tomatenpuree,geraspte kaas..schep dit mengesel in de uitgeholde uien..Zet de uien in een beboterde oven schaal.Snij de lapjes spek midden door en leg ze kruiselings over een ui..zet de schaal 15-20 minuten in de oven 200 graden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 niet al te grote uien
250 gram rundergehakt
4 eetlepels gekookte rijst
1 ei
paprika poeder
1 eetlepel tomatenpuree
2 eetlepels geraspte kaas
boter of margerine
8 lapjes ontbijtspek
tijm
Leuke tips
lekker met Aardappel puree
en en salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124699
Homepage ID
9299
Smaak
N
Teller
182
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voor verwarmen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deke