Bereidingswijze
steek afwisselend vlees en groente aan de pennen. bestrijk de pennen heel licht met olijfolie en bestrooi dan de pennen rondom met de barbequekruiden.
de pennen in de grill plaatsen en gaar laten worden in 35 of 40 min. (elke grill is anders, controleer af en toe of er iets niet aanbrand en keer ze een peer keer).
doe een klein scheutje olijfolie in een (koeke)pan en fruit hierin de knoflook en de sjalotje, voeg de iets uitgelekte tomaten, tijm, zout en peper toe en laat dit ong. 30 min. sudderen, of totdat je een redelik egaal saus hebt verkregen.
de pennen in de grill plaatsen en gaar laten worden in 35 of 40 min. (elke grill is anders, controleer af en toe of er iets niet aanbrand en keer ze een peer keer).
doe een klein scheutje olijfolie in een (koeke)pan en fruit hierin de knoflook en de sjalotje, voeg de iets uitgelekte tomaten, tijm, zout en peper toe en laat dit ong. 30 min. sudderen, of totdat je een redelik egaal saus hebt verkregen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 groot varkenslapje, frankfurterworstjes "light", champignons, 1 grote gele paprika, 2 uien, kerstomaten, tomatenblokjes in tomatensap (blik), olijfolie, 1 teen knoflook, 1 of 2 kleine sjalotjes, tijm, zout, peper, barbequekruiden en pennen (deze mogen ook van hout zijn, voor gebruik wel eerst een half uur in water weken, anders verbranden ze).
Leuke tips
dien dit gerecht op met gebakken aardappeltjes of met gekookte aardappelen met fijn gesneden peterselie er over heen.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
D
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124696
Homepage ID
9412
Smaak
P
Teller
351
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
alle ingredienten in blokjes snijden (ong.4 bij 4 cm).
de grill voorverwarmen.
de grill voorverwarmen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht