Risotto al Marsala

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 13:11
Bereidingswijze
Olie in pan verhitten en hierin de rijst enkele minuten goed roeren. Voeg de Marsala toe en roer opnieuw enige tijd goed. Nu steeds soeplepel voor soeplepel de bouillon toevoegen aan de rijst totdat deze gaar is en alle vocht verdwenen.
Peper en zout naar smaak.
Op het laatst de rucola en de kaas door de rijst roeren en direct opdienen!
Buon Appetito!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept


Smakelijk, wat zoete risotto met rucola
Ingrediƫnten
* 250 gram riso (voor risotto)
* scheut olijfolie
* kopje Marsala (zoete Italiaanse wijn 15%)
* bouillon (maakt niet uit wat voor bouillon)
* peper en zout van de molen
* ca. 100 gram rucola (sla), fijngesneden.
* 2 eetl. parmenzaanse kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124691
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
496
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan