Bereidingswijze
1 Leg de aardappelplakjes dakpansgewijs in de ovenschaal.
2 Schenk de bouillon over de aardappelplakjes tot deze onderstaan.
3 Aardappels in het midden van de oven zetten en in ca. 40 min. bakken.
4 Strooi de geraspte kaas over de aardappels en laat dit dan nog 1 tot 20 min. verder bakken.
5 Strooi voor het serveren bieslook over de aardappels.
2 Schenk de bouillon over de aardappelplakjes tot deze onderstaan.
3 Aardappels in het midden van de oven zetten en in ca. 40 min. bakken.
4 Strooi de geraspte kaas over de aardappels en laat dit dan nog 1 tot 20 min. verder bakken.
5 Strooi voor het serveren bieslook over de aardappels.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
- 750 gr aardappels
- 1?l kippenbouillon (van tablet)
- 75 gr geraspte kaas
- 1 el fijngesneden bieslook
- 1?l kippenbouillon (van tablet)
- 75 gr geraspte kaas
- 1 el fijngesneden bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
* ovenschaal
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124689
Homepage ID
3159
Smaak
N
Teller
111
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# schil de aardappels en snij deze in dunne plakjes
# verwarm de oven voor op 200?C
# verwarm de oven voor op 200?C
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht