Spaghetti Met Meloen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 13:00
Bereidingswijze
In pan olie en boter verhitten en hierin het vruchtvlees aanroeren. Nu de meloenballetjes erbij even heet laten worden. Marsala toevoegen. Intussen de pasta al dente (beetgaar) koken met wat zout.
Gooi de pasta bij de saus en roer het doorelkaar. Hierdoor nog de peterselie roeren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zoet pastagerecht met meloen en Marsala
Ingrediƫnten
* 250 gram spaghetti of liever nog linguini (platte spaghetti)
* Gallia meloen
* olijfolie en een klontje boter
* versgesneden peterselie, heel fijn
* flinke scheut Marsala (zoete Italiaanse wijn 15%)
Leuke tips
De pasta verdelen op twee grote platte borden.
Buon Appetito !
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
124688
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1117
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haal uit de meloen met een bolletjesmaker zo'n 12 tot 15 meloenballetjes; de rest van het vruchtvlees fijnprakken (2 eetl.)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan