tagliatelle met zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 12:58
Bereidingswijze
Zet voor de pasta vier ltr.water op.
Doe de boter in een steelpan en laat op laag vuur smelten.
Voeg de room en de paprikapuree toe en laat iets inkoken.
Als het pastawater kookt, zout toevoegen en de pasta koken volgens aanwijzingen op de verpakking.
Aan de room de zalmsnippers toevoegen en afmaken met peper en zout.
Als de pasta beetgaar is, afgieten, waarbij je iets van het pastawater opvangt.
Zalm door de pasta mengen, eventueel nog iets pastawater toevoegen indien het geheel te droog is.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
200 gr. gerookte zalm
2,5 dl. room
klont boter
zwarte peper, zout
2 rode paprika's
400 gr. tagliattelle
2 tenen knoflook
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpan, steelpan, staafmixer
Leuke tips
Serveer op voorverwarmde borden.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124687
Homepage ID
10924
Smaak
N
Teller
457
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rooster de paprika's onder de grill of boven een gasvlam tot de schil zwart ziet.
Doe ze hierna over in een plastic zak.
Na ca. 0,5 uur schil eraf halen en pureren, samen met de knoflook.
Snijd de gerookte zalm in snippers.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dehappycooker