Bereidingswijze
Fruit de blokjes wortel, selderij en ui in olie. Voeg hierbij de kippenlevertjes met wat peper en zout. Als de levertjes mooi aangebruind zijn kan de Marsala erbij.
Laat dit ca. 8 minuten pruttelen. Nu de tomatensugo toevoegen.
De pasta intussen al dente (beetgaar) koken.
Voeg de pasta bij de saus en meng dit goed doorelkaar.
Laat dit ca. 8 minuten pruttelen. Nu de tomatensugo toevoegen.
De pasta intussen al dente (beetgaar) koken.
Voeg de pasta bij de saus en meng dit goed doorelkaar.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een origineel Italiaans recept waarin de smaken van zoet en pittig in elkaar overvloeien!
Ingrediƫnten
* 300 gram pasta - liefst taglierini (iets platter en wat sneller gaar), anders spaghetti nr. 5
* bakje kippenlevertjes
* van selderijstengel, wortel en ui elk 1 flinke eetl. in fijne blokjes.
* peper en zout van de molen
* 3 eetl. tomatensugo (uit fles)
* 1,5 dl. Marsala (zoete Italiaanse wijn 15%)
* 2 eetl. Parmenzaanse kaas
* bakje kippenlevertjes
* van selderijstengel, wortel en ui elk 1 flinke eetl. in fijne blokjes.
* peper en zout van de molen
* 3 eetl. tomatensugo (uit fles)
* 1,5 dl. Marsala (zoete Italiaanse wijn 15%)
* 2 eetl. Parmenzaanse kaas
Leuke tips
Serveer de pasta op een mooie grote schaal en bestrooi de pasta vooraf nog met de kaas.
Smakelijk eten!
Smakelijk eten!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
124685
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
552
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kippenlevertjes schoonmaken en iets kleinsnijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht