Prosciutto Cotto Al Marsala

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 12:10
Bereidingswijze
Bak de ham even om en om in de hete boter. Blus af met de Marsala en laat het nog twee minuutjes goed warm worden. Ham even eruit halen en de saus wat inkoken. Hmmmmmm !!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Boerenbraadham zoals alleen een Italiaan het kan verzinnen!
Ingrediƫnten
* 4 plakken gekookte ham (liefst boerenbraadham)van een halve cm. dik. Als de plakken te groot zijn , volstaan twee plakken want dan kun je ze halveren.
* een kopje Marsala (Italiaanse zoete wijn 15%)
* klontje boter of Becel om te bakken
* 4 tomaten
* wat brood
Hulpmiddelen & keukengerei
Een hele grote of twee normale koekenpannen
Leuke tips
Op bord ham leggen en erover wat saus gieten. Garneren met plakjes tomaat, lekker fris. Eet er wat brood bij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
124670
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
788
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan