Bereidingswijze
Azijn, mosterd, peper en zout door elkaar roeren. Druppelsgewijs de olie erbij en kloppen tot een gladde saus. Bieslook erdoor roeren. Vocht van de rammenas gieten en de vinaigrette erdoor scheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
rauwkost
Ingrediƫnten
450 gr rammenas, zout.
Vinaigrette: 1/4 dl appelazijn, 1 tl mosterd, 3/4 dl olie, 1-2 el fijngehakte bieslook, peper en zout
Vinaigrette: 1/4 dl appelazijn, 1 tl mosterd, 3/4 dl olie, 1-2 el fijngehakte bieslook, peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124607
Homepage ID
9985
Smaak
N
Teller
3602
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rammenas schillen, wassen en grofraspen. Bestrooien met zout en 15 min. laten uitzweten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht