Bereidingswijze
Ui fruiten, champignons even meebakken. Pastinaakblokjes toevoegen. Bouillon erbij en 10-15 minuten zachtjes beetgaar stoven. Op het laatst de peterselie erdoor scheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
groentegerecht bij rijst
Ingrediƫnten
2 gesneden uien, 200 gr kastanjchampignons, 900 gr pastinaak, 2,5 dl groentebouillon, 5 el peterselie, olie om te bakken
Leuke tips
Lekker met rijst en sla
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
124606
Homepage ID
9985
Smaak
N
Teller
24525
Drank
Uit
Bookmarked
101
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui snijden, kastanjechampignons in plakjes, pastinaak schiilen, wassen en in blokjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht