Pasta Pronto

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 23:39
Bereidingswijze
kook de pasta tot hij "al dente" is in kokend water met wat zout. daarna afgieten en vlug onder koud water afspoelen en weer terug in de pan om het warm te houden.
**in de andere pan, de bacon in stukjes gesneden langzaam uitbakken.
doe de uien er bij en bak ze tot ze glazig zijn met de verse asperges, voeg hierna de champignons en spinazie toe
doe het vuur laag en bak het nu verder met een deksel erop tot de asperges gaar zijn.
in een andere pan, breng de room of melk aan de kook en laat het eventjes zachtjes inkoken voor ongeveer 2 minuten.
haal het van het vuur af en roer de kaas er door heen.
doe de saus door het groenten mengsel en laat het onder af en toe roeren nog 2 minuten mee koken.
voeg peper toe en op smaak afmaken.
voeg nu de "noodles" aan de saus toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
vlugge lekkere pastamaaltijd met bv. alleen maar sla erbij
Ingrediƫnten
300 g fettucini (brede pasta noodles)
250 g verse asperges of 1 blik asperges
150 g mager spek
250 g spinazie
250 g champignons
1 grote ui fijngesnipperd
1 el boter of margarine
125 ml parmesaanse kaas
250 ml room of melk
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
1 grote pan voor de noodles te koken
2 kookpannetjes voor de saus
1 houten lepel
1 vergiet
Leuke tips
serveer met sla en wat ekstra kaas.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124592
Homepage ID
4315
Smaak
N
Teller
659
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
was de spinazie en laat het goed uitlekken
was de champignons en snijd ze in dikke plakken
ui fijnsnipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
baya
Gelegenheid