Bereidingswijze
Bleekselderij schoonmaken enin dunne stukjes snijden, eieren loskloppen met de room,groene kaas,zout en peper. 2/3 deel v.d. boter in de pan verhitten en hierin de bleekselderij ong. 3 min. zachtjes bakken. Eiermengsel toevoegen en onder voortdurend roeren langzaam laten stollen. intussen in een tweede koekenpann de rest van de boter verhitten en hierin de plakjes ham ca. 1 minuut bakken. Roerei over de ham verdelen en de ham oprollen
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
lichte maaltijd met tomatensalade en aardappelenpuree
Ingrediƫnten
2 stengels bleekselderij-3 eieren-2 el. room-1 el. gemalen groene Zwitserse kaas-zout-peper-20 gr. boter 4 vierkante plakjes ham.
Hulpmiddelen & keukengerei
2 koekenpannen
Leuke tips
De rolletjes ham over 2 borden verdelen en garneren met wat bleekselderijgroen,eventueel serveren met roosjes aardappelpuree en tomatensalade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124527
Homepage ID
9229
Smaak
N
Teller
202
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht