Pikante Kip Met Chinese Kool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 14:11
Bereidingswijze
Marinade in kom doen. Kipfilet in blokjes snijden en door de marinade scheppen. Ca 10 minuten laten intrekken. Intussen krielaardappeltjes in niet te dunne plakjes snijden. Uien pellen en snipperen. In pan op hoog vuur olie verhitten. Aardappelplakjes al omscheppende in ca 7 minuten lichtbruin bakken. Kip met marinade, uien en doperwtjes toevoegen en ca 5 minuten al omscheppende meebakken. Kool toevoegen en erdoor scheppen, In ca 5 minuten al omscheppende knapperig bakken. Op smaak brengen met zout, peper en mangochutney,. Direct serveren.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 eetlepels ketjapmarinade, 500 gram kipfilet, 1 pak gekoelde krielaardappeltjes (750 gram), 2 flinke uien, 4 eetlepels sojaolie, 200 gram doperwtjes (diepvries), 500 gram gesneden chinese kool, zout, peper, 4 eetlepels mangochutney.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124524
Homepage ID
10727
Smaak
P
Teller
3986
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters