Varkensvlees Met Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 13:21
Bereidingswijze
olie heet laten worden en knolook erboven uitpersen en even laten kleuren dan vlees erbij en bakken tot het licht bruin is daarna de sambaltoevoegen en de mango chutney de ketjap en een snufje ve-tsin alles even goed doorroeren de champignons erbij en even zachtjes laten sudderen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 varkenslappen of doorregenspek-knoflook-sambal brandal-1 el. mango chutney-1 el. ketjap manis-1 snufje ve-tsin en een half bakje champignons- zout en peper-zonnebl.olie
Leuke tips
lekker bij een rijsttafeltje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124516
Homepage ID
9229
Smaak
P
Teller
272
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vlees insmeren met zout en peper.
champignons afbostelen en in plakjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rina