Bereidingswijze
Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Haricot verts afgieten en halveren. In zeef kidneybeans en flageolets onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. In slakom azijn, suiker, zout, peper en olijfolie tot sausje roeren. Ui, paprika en de drie boonsoorten erdoor scheppen. Salade ca 12 uur afgedekt in koelkast zetten, af en toe omscheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekkere salade voor bij de barbeque
Ingrediƫnten
1 grote ui, 1 grote rode paprika, 1 blik haricot verts (nettogewicht ca 400 gram), 1 blik kidneybeans (nettogewicht ca 400 gram), 1 blik flageolets (nettogewicht ca 400 gram), 1 dl witte wijnazijn, 50 gram suiker, zout, 1/2 theelepel zwarte peper, 4 eetlepels olijfolie.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
124515
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
254
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht