Bereidingswijze
1 Meng de oude kaas met de bacon. Roer de gedroogde tomaten door de roomkaas.
2 Snijd de fillodeegvellen doormidden. Bestrijk 6 halve vellen met de tapenade, 6 halve vellen met het roomkaas-tomatenmengsel en 6 halve vellen met het kaas-baconmengsel.
3 Besprenkel de kaas-baconvellen met wat honing. Rol elk vel op en bestrijk de uiteinden met water, daarna dichtplakken. Laat wel de zijkanten open!
4 Bak de rolletjes met niet meer dan drie tegelijk in 2-3 min. lichtbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
2 Snijd de fillodeegvellen doormidden. Bestrijk 6 halve vellen met de tapenade, 6 halve vellen met het roomkaas-tomatenmengsel en 6 halve vellen met het kaas-baconmengsel.
3 Besprenkel de kaas-baconvellen met wat honing. Rol elk vel op en bestrijk de uiteinden met water, daarna dichtplakken. Laat wel de zijkanten open!
4 Bak de rolletjes met niet meer dan drie tegelijk in 2-3 min. lichtbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
- 9 vellen diepvries fillodeeg
- frituurolie
- 100 gr oude kaas
- 50 gr bacon
- 4 zongedroogde tomaten
- 100 gr zachte roomkaas
- 100 gr tapenade van zwarte olijven
- 3 el honing
- frituurolie
- 100 gr oude kaas
- 50 gr bacon
- 4 zongedroogde tomaten
- 100 gr zachte roomkaas
- 100 gr tapenade van zwarte olijven
- 3 el honing
Hulpmiddelen & keukengerei
* frituurpan
* mengschaal
* mengschaal
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
124514
Homepage ID
3159
Smaak
P
Teller
286
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# ontdooi de fillodeegvellen
# snijd de bacon en de tomaten fijn
# rasp de oude kaas
# verhit de olie tot 180?C.
# snijd de bacon en de tomaten fijn
# rasp de oude kaas
# verhit de olie tot 180?C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht