Ansjovispasta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 12:09
Bereidingswijze
Klompje boter van ongeveer 30-40gr laten smelten in een steelpan (niet bruin laten worden!!). De groenten met wat zout en peper op hoog vuur bakken in wat olijfolie. De pasta in het kokende water gieten. De ansjovis bij de warme boter toevoegen en de vis laten smelten. Dan de garnalen en de basillicum erbij. De pasta op het bord leggen en dan de groenten eroverheen, daarna het vismengsel -> dit is niet veel maar de smaak is heerlijk rijk en moetniet te boterig worden!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijke vis pasta
Ingrediƫnten
# blikje ansjovisfilet
# garnalen
# boter
# verse tortellini (maakt niet uit welke smaakt (van Buitoni is de kaas of ham variant lekker)kun je niet aan verse tortellini's komen dan gewone pasta gebruiken aangezien de gedroogte rotzooi is
# courgette of een ander niet te serk smakende groente
# champignons
# veeeeel basillicum
Hulpmiddelen & keukengerei
Glaasje Chablis voor onder het koken!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124511
Homepage ID
2483
Smaak
N
Teller
1384
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De groente en de champignons snijden en het water opzetten voor de pasta.De basillicum hakken. (je kunt ook de diepvries versie nemen). De Chablis koudzetten.De ansjovis laten uitlekken en klein snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
waarom