Bereidingswijze
Eerst de boter bruinen en daarin de gesnipperde ui zachtjes bakken tot die bruin is. Daarna de champignonplakjes en de ham toevoegen en die even meebakken. Dan de room, peper, zout, peterselie en kaas erdoor roeren en vijf minuten zachtjes laten sudderen. Ondertussen kan je de tagliatelle koken.
De tagliatelle apart opdienen met eventueel nog wat losse kaas eroverheen.
De tagliatelle apart opdienen met eventueel nog wat losse kaas eroverheen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pasta gerecht mer room, ham en champignons.
Ingrediƫnten
75 gram boter 3 dl slagroom
1 grote ui 3 eetl. gehakte peterselie
250 gram hamblokjes 3 eetl. geraspte Parmesaanse kaas
250 gram champignonplakjes zout en peper
350 gram tagliatelle
1 grote ui 3 eetl. gehakte peterselie
250 gram hamblokjes 3 eetl. geraspte Parmesaanse kaas
250 gram champignonplakjes zout en peper
350 gram tagliatelle
Leuke tips
Heerlijk met warm stokbrood en kruidenboter.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124138
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
19845
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht