Knolselderij-Aardappelpuree

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 23:37
Bereidingswijze
Knolselderij en aardappelen in voldoende water met zout gaar koken in ongeveer 25 minuten. Afgieten en pureren. Creme fraiche erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. De kruiden erdoor roeren en nog even laten doorwarmen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens iets anders dan de gewone aardappelpuree
Ingrediƫnten
1 grote knolselderij in blokjes gesneden; 4 grote aardappelen; 1 eetl. selderij; 2 eetl. peterselie; 2 theel. tijm; 2 dl creme fraiche; zout; peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124117
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
5350
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan