Bereidingswijze
De kalkoenfilets met zout, witte peper en wat kerriepoeder bestrooien. De olie in een diepe pan heet maken. Het vlees aan beide kanten daarin 5 minuten aanbraden en daarna op een kleine pit aan elke kant nog 3 minuten laten sudderen. De kalkoenfilets uit de pan nemen en warm houden. De bevroren zomergroenten in de pan doen met een scheutje water en de margarine, eventueel wat zout en peper toevoegen en in de gesloten pan 15 minuten laten stoven. De gehakte peterselie erdoorheen mengen. De groente in een voorverwarmde schaal opdienen en de kalkoenfilets erop leggen. Garneren met peterselie en dille.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Maar 300 kcal.
Ingrediƫnten
2 kalkoenborstfilets
zout en witte peper
kerriepoeder
2 eetl olie
1 pak jonge zomergroenten (diepvries) (300 gr)
1 afgestreken lepel dieetmargarine
1 eetl gehakte peterselie
takjes peterselie en dille
zout en witte peper
kerriepoeder
2 eetl olie
1 pak jonge zomergroenten (diepvries) (300 gr)
1 afgestreken lepel dieetmargarine
1 eetl gehakte peterselie
takjes peterselie en dille
Leuke tips
Lekker met rijst.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
124080
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
297
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht