Bereidingswijze
Snij 1 cm af van de asperges en schil ze dun. Kook de aardappelen en het ei. Laat het vocht van de asperges weglopen en smelt er een klein blokje boter op. Garneer de asperges met ei en leg ze in dubbelgevouwen plakken ham.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Asperges met aardappelen en ham
Ingrediƫnten
- 1/2 bosje witte asperges
- 50 gram gekookte ham (3 plakken)
- 1 ei
- 2 aardappelen
- boter/peper/zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
11156
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
16726
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht