Bereidingswijze
Het deeg maak je precies zo als bij het speculaas, maar let op! In plaats van het deeg in vormpjes te doen of uit te rollen, laat je het deeg in 1 grote bol.
Draai hiervan kleine bolletjes en leg ze op een ingevette bakplaat.
Laat deze bakplaat met pepermopjes 15 minuten in een matig warme oven van 160 graden bakken.
Even laten afkoelen.
Draai hiervan kleine bolletjes en leg ze op een ingevette bakplaat.
Laat deze bakplaat met pepermopjes 15 minuten in een matig warme oven van 160 graden bakken.
Even laten afkoelen.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
400 gram bloem
2,5 theelepels bakpoeder
1,5 theelepel speculaaskruiden
200 gram boter
250 gram bruine basterdsuiker
75 gram amandelsnippers en een
snufje zout.
2,5 theelepels bakpoeder
1,5 theelepel speculaaskruiden
200 gram boter
250 gram bruine basterdsuiker
75 gram amandelsnippers en een
snufje zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een oven en een deegkom.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1100208
Homepage ID
1253833
Smaak
Z
Teller
182
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid