Bereidingswijze
Roer in een kom de poedersuiker, basterdsuiker en gemalen amandelen door elkaar met een houtenlepel.
Breek het ei en kluts het in een kopje.
Pers de citroen uit.
Meng de essences en het geklutste ei met het suikermengsel in de kom.
Als het mengsel te droog is, kun je 1 of 2 theelepels citroensap toevoegen.
Kneed van het marsepein monsters in allerlei vormen.
Schilder de monsters met de voedingskleurstoffen.
Gebruik de chocoladeflikken, hagelslag en vermicelli om de monsters te versieren.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
125 gram poedersuiker
125 gram basterdsuiker
225 gram gemalen amandelen
1 ei
1 citroen
1 theelepel amandelessence
1 theelepel vanille-essence-
chocolade flikken-
hagelslag-
Vermicelli en
voedingskleurstoffen.
125 gram basterdsuiker
225 gram gemalen amandelen
1 ei
1 citroen
1 theelepel amandelessence
1 theelepel vanille-essence-
chocolade flikken-
hagelslag-
Vermicelli en
voedingskleurstoffen.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een kom, een garde en een fruitperser.
Leuke tips
Van marsepein kun je allerlei figuren maken.
Leuk om cadeau te geven aan iemand.
Leuk om cadeau te geven aan iemand.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1100207
Homepage ID
1253833
Smaak
Z
Teller
651
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid