Bereidingswijze
Voeg 1,5 liter water toe.
Voeg een zakje uiensoep toe.
Voeg de gesneden paprika en uien toe.
Breng het geheel aan de kook en laat het 15 minuten koken. Niet langer, anders blijft de room niet cremig.
Voeg daarna ong. 4 eetlepels zigeunersaus toe.
Voeg dan de chilisaus toe; voor een pittige soep 250ml saus gebruiken, anders naar smaak wat minder aanhouden.
Roer de saus door de soep en voeg de mais toe.
Even op het vuur laten staan totdat het geheel weer warm is.
Eet smakelijk
Voeg een zakje uiensoep toe.
Voeg de gesneden paprika en uien toe.
Breng het geheel aan de kook en laat het 15 minuten koken. Niet langer, anders blijft de room niet cremig.
Voeg daarna ong. 4 eetlepels zigeunersaus toe.
Voeg dan de chilisaus toe; voor een pittige soep 250ml saus gebruiken, anders naar smaak wat minder aanhouden.
Roer de saus door de soep en voeg de mais toe.
Even op het vuur laten staan totdat het geheel weer warm is.
Eet smakelijk
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk romige en pittige maaltijdsoep
Ingrediƫnten
1 kg reepjesvlees
1 of 2 rode paprika's
2 grote uien
1 pakje uiensoep (voor 4 personen)
Gyroskruiden
klein blikje mais
ong. 600ml ongeklopte slagroom
flesje chilisaus 250ml
zigeunersaus
1 of 2 rode paprika's
2 grote uien
1 pakje uiensoep (voor 4 personen)
Gyroskruiden
klein blikje mais
ong. 600ml ongeklopte slagroom
flesje chilisaus 250ml
zigeunersaus
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpan
grote soeppan
snijplank
mes
grote soeppan
snijplank
mes
Leuke tips
Serveren met stokbrood !
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1099426
Homepage ID
1262315
Smaak
P
Teller
4019
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bak het reepjesvlees met de gyroskruiden gaar. Doe het daarna in een soeppan, giet daarna de slagroom erover en laat dit een tijdje staan.
Snijd de paprika en uien en reepjes
Snijd de paprika en uien en reepjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid