Speculaas hartjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/29/2003 - 22:22
Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in een kom
meng het goed door elkaar tot een bal
Rol het met een deegrol plat waarbij je deegrol insmeert met wat losse bloem

Steek met een hartje vormpjes uit

Leg ze op een beboterder bakplaat

Zet ze ongeveer 12-15 minuten in de voorverwarmde oven

Laat ze afkoelen
Vertel iets leuks over dit recept
Glutenvrij- lactose- en suikervrij,

Lekker voor het Sinterklaas feest
Ingrediƫnten
200 gram glutevrij bloem

80 gram boter

50 gram maismoutsuiker of fructose

1 theelepel bakpoeder

2 eetlepels speculaaskruiden

kaneel en zout

2 eetlepels water

1 los geklopt ei

beetje glutenvrij bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakblik

Deegrol

Uitsteek hartje
Leuke tips
Let op dat je wel alles glutenvrij en lactose vrij gebruikt
Bewaartip:
Doe ze in een goed afsluitbare pot of trommel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1063552
Homepage ID
1028217
Smaak
A
Teller
4586
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voor verwarmen op 170 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
eetbeestje
Gelegenheid