Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in een kom
meng het goed door elkaar tot een bal
Rol het met een deegrol plat waarbij je deegrol insmeert met wat losse bloem
Steek met een hartje vormpjes uit
Leg ze op een beboterder bakplaat
Zet ze ongeveer 12-15 minuten in de voorverwarmde oven
Laat ze afkoelen
meng het goed door elkaar tot een bal
Rol het met een deegrol plat waarbij je deegrol insmeert met wat losse bloem
Steek met een hartje vormpjes uit
Leg ze op een beboterder bakplaat
Zet ze ongeveer 12-15 minuten in de voorverwarmde oven
Laat ze afkoelen
Vertel iets leuks over dit recept
Glutenvrij- lactose- en suikervrij,
Lekker voor het Sinterklaas feest
Lekker voor het Sinterklaas feest
Ingrediƫnten
200 gram glutevrij bloem
80 gram boter
50 gram maismoutsuiker of fructose
1 theelepel bakpoeder
2 eetlepels speculaaskruiden
kaneel en zout
2 eetlepels water
1 los geklopt ei
beetje glutenvrij bloem
80 gram boter
50 gram maismoutsuiker of fructose
1 theelepel bakpoeder
2 eetlepels speculaaskruiden
kaneel en zout
2 eetlepels water
1 los geklopt ei
beetje glutenvrij bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakblik
Deegrol
Uitsteek hartje
Deegrol
Uitsteek hartje
Leuke tips
Let op dat je wel alles glutenvrij en lactose vrij gebruikt
Bewaartip:
Doe ze in een goed afsluitbare pot of trommel
Bewaartip:
Doe ze in een goed afsluitbare pot of trommel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1063552
Homepage ID
1028217
Smaak
A
Teller
4586
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voor verwarmen op 170 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid