Deense kipsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/24/2002 - 20:02
Bereidingswijze
Sla de slagroom in een kom halfstijf. Voeg de mosterd, 1 eetlepel van de kappertjes en wat zout en peper toe.
Vermeng het kippenvlees in een kom met de bleekselderij. Schep de kruidige slagroom door het mengsel.
Leg wat blaadjes sla op een schaal en schep hier de salade op. Garneer de Deense kippensalade met plakjes tomaat, enkele zoetzure augurkjes en zilveruitjes en de rest van de kappertjes.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 dl slagroom

1 theel mosterd

2 eetl kappertjes

zout en peper

500 gr gaar kippenvlees, in blokjes gesneden

5 stengels bleekselderij, schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden

enkele blaadjes sla

1 tomaat, in plakjes gesneden

enkele zoetzure augurkjes

enkele zoetzure zilveruitjes

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1013362
Homepage ID
1164783
Smaak
H
Teller
1450
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
gefluegel
Gelegenheid