Bereidingswijze
Sla de slagroom in een kom halfstijf. Voeg de mosterd, 1 eetlepel van de kappertjes en wat zout en peper toe.
Vermeng het kippenvlees in een kom met de bleekselderij. Schep de kruidige slagroom door het mengsel.
Leg wat blaadjes sla op een schaal en schep hier de salade op. Garneer de Deense kippensalade met plakjes tomaat, enkele zoetzure augurkjes en zilveruitjes en de rest van de kappertjes.
Vermeng het kippenvlees in een kom met de bleekselderij. Schep de kruidige slagroom door het mengsel.
Leg wat blaadjes sla op een schaal en schep hier de salade op. Garneer de Deense kippensalade met plakjes tomaat, enkele zoetzure augurkjes en zilveruitjes en de rest van de kappertjes.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 dl slagroom
1 theel mosterd
2 eetl kappertjes
zout en peper
500 gr gaar kippenvlees, in blokjes gesneden
5 stengels bleekselderij, schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden
enkele blaadjes sla
1 tomaat, in plakjes gesneden
enkele zoetzure augurkjes
enkele zoetzure zilveruitjes
1 theel mosterd
2 eetl kappertjes
zout en peper
500 gr gaar kippenvlees, in blokjes gesneden
5 stengels bleekselderij, schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden
enkele blaadjes sla
1 tomaat, in plakjes gesneden
enkele zoetzure augurkjes
enkele zoetzure zilveruitjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1013362
Homepage ID
1164783
Smaak
H
Teller
1450
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid