Pikante scholbeignets

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/18/2002 - 11:15
Bereidingswijze
Vis in hete frituurolie (180 C) in 2 minuten lichtbruin frituren.
Vertel iets leuks over dit recept
10 stuks
Ingrediƫnten
10 lange dunne reepjes scholfilet, in strikje gebonden

1 eiwit stijfgeslagen

snufje zout

2 dl slagroom

50 gr bloem

zout, peper

2 eetlepel sesamzaad

1 theel. kerriepoeder


Mayonaisedip:>

4 eetl. mayonaise

1 theel. mosterd

2 fijngesneden ansjovisfilets

1 eetl. fijngesneden koriander
Leuke tips
Serveren met dip
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1012718
Homepage ID
1081713
Smaak
N
Teller
192
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eiwit met snufje zout stijfkloppen en mengen met de stijfgeklopte slagroom. Bloem mengen met zout, peper, sesamzaad en kerriepoeder. Visstrikjes eerst door eiwitmengsel halen en daarna door gekruide bloem.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
recepten_van_omalidy
Gelegenheid