Bereidingswijze
Borstel de champignons schoon. roer de rijstebloem met peper en zout naar smaak door elkaar. Roer er 1 dl ijskoud water door. Verhit de olie tot 175 graden. Haal de champignons door het beslag en laat ze een beetje uitlekken. Frituur ze in kleine porties mooi goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze warm.
Vertel iets leuks over dit recept
ca. 20 stuks
Ingrediƫnten
200 g champignons
50 g rijstebloem
peper
zout
frituurolie
50 g rijstebloem
peper
zout
frituurolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1012434
Homepage ID
6040
Smaak
A
Teller
458
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid