cognacballetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/24/2002 - 18:54
Bereidingswijze
Meng eerst alle droge ingredienten door elkaar en kneed er dan het gembernat en de cognac doorheen.Bestuif uw handpalmen met poedersuiker en draai ballettjes van het deeg.Haal deze door wat poedersuiker en houd ze in de koelkast.
Ingrediƫnten
100g verkruimelde lange vingers-80g poedersuiker-2 eetlepels cacaopoeder-1/2 theelepel kaneel-80g fijngehakte pistaches-2 eetlepels gembernat-6 eetlepels cognac-poedersuiker voor de buitenlaag.
Leuke tips
lekker bij sterke koffie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1009560
Homepage ID
1088915
Smaak
Z
Teller
491
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sibel01
Gelegenheid